Chilla ihop lite i vinter/vår mörkret!

Vi gör ju mycket tillsammans, så som tränar, pluggar, reser med mera. Vi har samma brinnande intresse för mycket och det har visat sig att vi även har ganska lik smak när det kommer till både musik och film. Det är såklart superkul eftersom det gör att vi kan chilla ihop mycket och gå på bio, konserter, åka på festivaler och mycket mer! Nu i mörkret så gillar vi att ses hemma hos nån av oss och nu när Karl och Bill har skaffat en lägenhet ihop så är det ännu lättare att ses mycket och ofta och ha det mysigt ihop!

Eftersom jag är enda tjejen i gänget så brukar folk fråga hur det är och hur det funkar och det är samma visa till svar varenda gång! Varför skulle det vara annorlunda för mig? Bara för att jag råkar vara tjej? Såååå sjukt! Är så himla trött på korkade kommentarer som att de alla är hemligt förälskade i mig och så vidare. Vi är kompisar och det är vad det är! Varför kan det aldrig vara nog för den stora puckade massan? Tjejer och killar får inte leka med varandra ens år 2017 utan att det ska bli tjafs om att det på ett eller annat sätt måste handla om att vi egentligen vill pussa varandra. Idioti!

Som tur är så struntar vi i allt detta tjafs allihop, men det tar ändå lite på krafterna emellanåt. Hur som helst! Jag tycker att det är så himla trevligt när man är ett gäng som hänger ihop och helst de kvällar eller helger när man bara vill vara hemma och mysa och ta det lugnt, för det gör man verkligen bäst med dem man känner väl!